/ricerca/ansaen/search.shtml?any=
Show less

Se hai scelto di non accettare i cookie di profilazione e tracciamento, puoi aderire all’abbonamento "Consentless" a un costo molto accessibile, oppure scegliere un altro abbonamento per accedere ad ANSA.it.

Ti invitiamo a leggere le Condizioni Generali di Servizio, la Cookie Policy e l'Informativa Privacy.

Puoi leggere tutti i titoli di ANSA.it
e 10 contenuti ogni 30 giorni
a €16,99/anno

  • Servizio equivalente a quello accessibile prestando il consenso ai cookie di profilazione pubblicitaria e tracciamento
  • Durata annuale (senza rinnovo automatico)
  • Un pop-up ti avvertirà che hai raggiunto i contenuti consentiti in 30 giorni (potrai continuare a vedere tutti i titoli del sito, ma per aprire altri contenuti dovrai attendere il successivo periodo di 30 giorni)
  • Pubblicità presente ma non profilata o gestibile mediante il pannello delle preferenze
  • Iscrizione alle Newsletter tematiche curate dalle redazioni ANSA.


Per accedere senza limiti a tutti i contenuti di ANSA.it

Scegli il piano di abbonamento più adatto alle tue esigenze.

9th Belgian Culinary Week kicks off

9th Belgian Culinary Week kicks off

The debut in Liège with a conference on the Mediterranean diet

BRUXELLES, 17 November 2024, 19:59

ANSA English Desk

ANSACheck
- ALL RIGHTS RESERVED

- ALL RIGHTS RESERVED

The 9th Week of Italian Cuisine in Belgium, the event organised as part of the Week of Italian Cuisine in the World, kicked off.
    The event this time started in Liège, where a large Italian community resides and where a conference dedicated to Italian cuisine, its roots and the Mediterranean diet took place at the University of Liège, with the participation of the University's Rector, Anne-Sophie Nyssen. The conference was followed by the Royal Opera of Wallonia, with the Ballet of Rome and 'Giselle', by Alessandro Cadario, choreographed by Carla Fracci, in the presence of the Italian Ambassador to Belgium, Federica Favi.
    Guests included local authorities, representatives of Italian institutions, and representatives of the academic and cultural world of Liège, who were also able to taste typical Italian food and wine products for the occasion.

ALL RIGHTS RESERVED © Copyright ANSA

Not to be missed

Share

Or use

ANSA Corporate

If it is news,
it is an ANSA.

We have been collecting, publishing and distributing journalistic information since 1945 with offices in Italy and around the world. Learn more about our services.