/ricerca/ansaen/search.shtml?any=
Show less

Se hai scelto di non accettare i cookie di profilazione e tracciamento, puoi aderire all’abbonamento "Consentless" a un costo molto accessibile, oppure scegliere un altro abbonamento per accedere ad ANSA.it.

Ti invitiamo a leggere le Condizioni Generali di Servizio, la Cookie Policy e l'Informativa Privacy.

Puoi leggere tutti i titoli di ANSA.it
e 10 contenuti ogni 30 giorni
a €16,99/anno

  • Servizio equivalente a quello accessibile prestando il consenso ai cookie di profilazione pubblicitaria e tracciamento
  • Durata annuale (senza rinnovo automatico)
  • Un pop-up ti avvertirà che hai raggiunto i contenuti consentiti in 30 giorni (potrai continuare a vedere tutti i titoli del sito, ma per aprire altri contenuti dovrai attendere il successivo periodo di 30 giorni)
  • Pubblicità presente ma non profilata o gestibile mediante il pannello delle preferenze
  • Iscrizione alle Newsletter tematiche curate dalle redazioni ANSA.


Per accedere senza limiti a tutti i contenuti di ANSA.it

Scegli il piano di abbonamento più adatto alle tue esigenze.

Italian Cuisine Week in Tallinn with Chef Larise

Italian Cuisine Week in Tallinn with Chef Larise

At the Teko Institute in the Estonian capital

22 November 2024, 22:12

ANSA English Desk

ANSACheck
- ALL RIGHTS RESERVED

- ALL RIGHTS RESERVED

The 9th edition of the Week of Italian Cuisine in the World (Scim) took place in Tallinn with the theme 'Mediterranean Diet and Roots Cuisine: Health and Tradition'. The protagonist of the Scim, organised by the Italian Embassy in Tallinn and Ice in Stockholm, was Italian chef Davide Larise, who held a masterclass for students and professionals at the Teko Institute in Tallinn, the main culinary training centre in Estonia since 1945.
    Larise, flanked by Jacopo Bistocchi, also curated the menus for a special event organised by the embassy at the same institute, where the chef presented a series of typical Italian dishes reinterpreted in a modern key, demonstrating how Italian cuisine knows how to evolve without losing its link to tradition and history. The event was also attended by the Association of Estonian Chefs and its president, Taigo Lepik, personal chef to the President of the Republic of Estonia.

ALL RIGHTS RESERVED © Copyright ANSA

Not to be missed

Share

Or use

ANSA Corporate

If it is news,
it is an ANSA.

We have been collecting, publishing and distributing journalistic information since 1945 with offices in Italy and around the world. Learn more about our services.